Изработка и монтаж на Перголи

Перголите се проектират да предпазват от вятър, дъжд и слънчеви лъчи, предлагайки устойчивост и солидност. Освен това, те се предлагат в два нюанса – бял и екрю.

За водене на щорите, когато те са разгънати до 5.50м, се използва шинен механизъм с профил от 120х60мм, а при по-голяма разтегнатост - с профил от 160х80мм. Секциите на профилите, които държат текстила, се движат по дължината на щорите чрез плъзгачи с ролков механизъм. За управление и движение се ползва мотор с вграден радио-предавателен блок и дистанционно. Важно е да отбележим, че всички пластмасови елементи са направени от специален полиамид с UV защита за дълготрайност.

Текстилът, използван за покривната част, е специално изработен PVC материал „Blackout“ с три слоя, 100% импрегниран за издръжливост и с филтър за спиране на слънчевите лъчи. Този материал предоставя регулиране на топлината под щората и се предлага в различни цветове – бяло, екрю, синьо, бежово и сиво. За стабилност и съответствие с европейските стандарти, продуктът е създаден със специална система.

Този продукт предлага разнообразни варианти, които са представени в таблиците, придружени от снимков материал, за да ви предостави по-добра представа за възможностите. Приемливи са различни цветове на платовете на щорите, като бяло, синьо, сиво, екрю и бежаво. Рекомендирано е наклона на щорите да бъде минимум 15%.

Използвайки тези перголи, може да се добави разнообразие със затваряне на страните с Панорамно остъкляване или Пинта в Кутия. Това е идеално решение за усвояване на големи площи пред заведения или други обекти. Има възможност за инсталация на LED осветление на перголите, а цената за това е изложена в таблицата.

Разнообразието от перголи се приспособява към вашите нужди и желания, а нашите специалисти с удоволствие ще ви посетят и предложат най-доброто решение за вашето пространство. Разгледайте галерията ни и се свържете с нас, за да получите консултация и съвети от нашия екип.

Цени на перголи

Пергола Титан Плюс

Пергола Титан Плюс

Пергола Титан Стандарт

Пергола Титан-Стандарт

Пергола тип ДЪГА АРКА

Пергола тип ДЪГА-АРКА

Пергола Про 150

Пергола Про 150

Пергола с Ауминиеви Панели

Таблица с цени за LED осветление

Подпорни Конструкции за пергола

КОЗИРКА за Перголи

ПЕРГОЛА без наклон FLAT

ПЕРГОЛА С ОБТЯЖКИ

ПЕРГОЛА с АЛУМИНИЕВИ ЛАНЕЛИ

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ОЩЕ СЕГА

Свържете се с нас и наш консултат ще Ви съдейства за всички Ваши въпроси.

Често задавани въпроси за перголи

Перголите са предназначени да предоставят защита от слънцето и атмосферните условия, като създават приятно и уютно външно пространство.

Популярните материали включват дърво, метал, PVC и алуминий. Изборът зависи от естетическите предпочитания и нуждите на клиента.

Използването на устойчиви на атмосферни влияния материали, като например алуминий или специално обработено дърво, осигурява дълготрайност и лесна поддръжка.

Времето за монтаж зависи от размера и сложността на перголата, но професионалният екип обикновено може да го извърши за няколко дни.

Да, перголите предлагат голяма гъвкавост в дизайна. Можете да избирате материали, цветове и стилове, за да отговарят на вашите индивидуални предпочитания.

Гаранцията зависи от производителя и използваните материали, но повечето компании предоставят гаранция за определен период от време.

Да, много перголи позволяват интеграция на допълнителни елементи като светлини, вентилатори и др.

Металните перголи са обикновено по-устойчиви на влага и насекоми, изискват по-малко поддръжка и могат да бъдат по-леки.

Да, някои перголи са проектирани специално за комерсиална употреба и могат да издържат по-големи натоварвания и експлоатация.

Преголите представляват надеждно решение за защита от вятър, дъжд и слънце, осигурявайки комфорт и уют на големи открити площи. Високата им устойчивост и товароносимост ги прави предпочитани за различни екстериорни среди.

Системата на перголите предвижва текстила в зависимост от размерите с различни водещи профили, които се управляват с механизъм, осигуряващ удобство и функционалност. Покривната материя е специален PVC материал "Blackout" с три слоя и 100% импрегниране, който блокира слънчевата светлина и осигурява UV защита. Важно е да се отбележи, че перголите се предлагат в различни цветове, подходящи за всяко пространство.

Тези иновативни решения могат да бъдат допълнени с различни опции за затваряне на страните, като панорамни стени или пинти в кутия, което прави перголите функционални през всички сезони. Възможността за вграждане на LED осветление и разнообразието от възможности ги правят подходящи за различни нужди и предпочитания.