Изработка и монтаж на Панорамно остъкляване тип Плъзгане

Безрамковото панорамно остъкляване е в момента изключително популярно в България, привличайки вниманието на много хора и бизнес собственици. Нашата компания Sennicite.com предлага разнообразни видове такова остъкляване, като изборът се извършва според нуждите на клиентите.

Единият вариант предлага плъзгащи се стъкла, които се събират на едната страна. Тази опция е идеална за големи търговски обекти, както и за веранди и тераси, където се търси комфорт и практичност.

Вторият вид позволява въртене на стъклата по две релси, като те се прибират едно до друго. Тази система е със широки релси и използва закалено стъкло за допълнителна здравина и стил.

Третата опция е стилен продукт, предназначен за тераси, заведения и градини. Тук можете да контролирате позициите на стъклата по различни начини - ръчно или чрез дистанционно, което предоставя удобство и функционалност.

Позволете на идеите си да се превърнат в реалност с помощта на нашите иновативни продукти. Екипът на Sennicite.com е тук, готов да ви помогне и да отговори на всички ваши въпроси, за да направите вашия живот по-красив и функционален.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ОЩЕ СЕГА

Свържете се с нас и наш консултат ще Ви съдейства за всички Ваши въпроси.