Откривайте красотата на градината си с алуминиевите перголи, предлагани от Sennicite.com. Тези елегантни и функционални структури предлагат уютна сянка и защита от слънцето, докато в същото време добавят стил и стойност към вашия дом или градина. В следващата статия ще разгледаме различните видове алуминиеви перголи и цените, предлагани от Sennicite.com.

Видове алуминиеви перголи

Биоклиматични Перголи (39)

Стандартни алуминиеви перголи

Стилни и практични, стандартните алуминиеви перголи са идеални за добавяне на естествена сянка към вашата градина или тераса. Те се предлагат в различни размери и форми, позволявайки ви да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди и пространство.

Биоклиматични алуминиеви перголи

Биоклиматичните алуминиеви перголи предлагат възможност за регулиране на светлината и вентилацията, като същевременно осигуряват защита от дъжд и слънце. Те се характеризират с регулируеми ламели, които могат да се настройват според вашите предпочитания и метеорологични условия.

Цени на алуминиеви перголи от Sennicite.com

Биоклиматични Перголи (42)

Ценови диапазони за стандартни алуминиеви перголи

 • Малък размер (2м x 2м): 500-800 лв.
 • Среден размер (3м x 3м): 800-1200 лв.
 • Голям размер (4м x 4м): 1200-2000 лв.

Ценови диапазони за биоклиматични алуминиеви перголи

 • Малък размер (3м x 3м): 1500-2500 лв.
 • Среден размер (4м x 4м): 2500-4000 лв.
 • Голям размер (5м x 5м): 4000-6000 лв.

Предимства на алуминиевите перголи от Sennicite.com

 • Дълготрайност: Алуминиевите перголи са издръжливи и устойчиви на различни атмосферни условия, включително UV лъчи, вятър и влага.
 • Лесна поддръжка: Те изискват минимална поддръжка и почистване, което ги прави идеални за заети собственици на имоти.
 • Естетика: Алуминиевите перголи предлагат модерен и стилен външен вид, който може да подобри визията на всяко пространство.

С алуминиевите перголи от Sennicite.com може да преобразите вашата градина или тераса в уютно и функционално пространство за отдих и развлечения. С разнообразие от видове и конфигурации, както и конкурентни цени, Sennicite.com е вашето място за пазаруване на перголи в София.

Биоклиматични Перголи (3)

Какви са предимствата на алуминиевите Перголи?

Алуминиевите перголи са популярен избор за създаване на уютни и функционални пространства на открито. Техните предимства предлагат множество ползи за собствениците на домове и градини. В тази статия ще разгледаме някои от ключовите предимства на алуминиевите перголи, предлагани от Sennicite.com.

1. Устойчивост на външни условия:

 • Алуминиевите перголи са изключително устойчиви на външни атмосферни условия като UV лъчи, влага и корозия. Това ги прави идеални за употреба на открито през цялата година, без да се налага специално поддръжка или закриване.

2. Лекота и здравина:

 • Алуминиевите перголи са леки, което ги прави лесни за монтаж и управление. В същото време, те са изключително здрави и устойчиви на натоварване, осигурявайки дългосрочна издръжливост и стабилност.

3. Естетичен вид и разнообразие:

 • Sennicite.com предлага широка гама от алуминиеви перголи с различни дизайни и цветове, които могат да бъдат персонализирани според вашия вкус и стил на дома или градината ви. Техните перголи добавят елегантност и красота към всяко пространство.

4. Лесна поддръжка:

 • За разлика от дървените перголи, които изискват редовно боядисване и обновяване, алуминиевите перголи изискват минимална поддръжка. Просто измийте ги с мек препарат и вода, за да запазите тяхната визия и функционалност.

5. Възможности за допълнителни функции:

 • Алуминиевите перголи могат да бъдат оборудвани с различни допълнителни функции като LED осветление, сензори за вятър и дъжд, автоматични управления и други, които допълват комфорта и удоволствието от използването им.

Проект Частен Дом Юндула Биоклиматични Перголи с led Осветление (5)

Често задавани въпроси за алуминиеви перголи

 1. Какво е предимството на алуминиевите перголи пред другите материали?
  • Алуминиевите перголи са изключително устойчиви на влага, UV лъчи и корозия. Те са леки и здрави, което ги прави идеални за използване на открито.
 2. Колко издръжливи са алуминиевите перголи?
  • Алуминиевите перголи са изключително здрави и издръжливи. При правилна грижа и поддръжка, те могат да прослужат много години без да изгубят своята функционалност и визия.
 3. Какви са различните стилове и дизайни на алуминиевите перголи?
  • Алуминиевите перголи се предлагат в различни стилове и дизайни, включително модерни, класически, плоски и извити. Можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашия вкус и стил на дома си.
 4. Колко време отнема монтажът на алуминиеви перголи?
  • Времето за монтаж на алуминиеви перголи зависи от размера и сложността на проекта. Обикновено обаче монтажът отнема няколко дни до седмици, в зависимост от конкретните условия.
 5. Каква е поддръжката на алуминиевите перголи?
  • Поддръжката на алуминиеви перголи е минимална. Препоръчително е периодично измиване с мек препарат и вода, за да запазите тяхната визия и функционалност.
 6. Могат ли алуминиевите перголи да се използват през цялата година?
  • Да, алуминиевите перголи са подходящи за използване през цялата година благодарение на своята устойчивост на всякакви атмосферни условия.
 7. Предлагате ли персонализирани решения за алуминиеви перголи?
  • Да, много от производителите на алуминиеви перголи предлагат персонализирани решения, които могат да бъдат адаптирани спрямо конкретните изисквания и предпочитания на клиента.
 8. Каква е гаранцията за алуминиевите перголи?
  • Гаранцията за алуминиевите перголи варира в зависимост от производителя и модела. Обикновено те предлагат гаранция за определен период от време, който може да бъде от няколко години до десетилетия.
 9. Как се сравняват цените на алуминиевите перголи с други материали като дърво или PVC?
  • Цените на алуминиевите перголи могат да варират в зависимост от производителя, размера, дизайна и допълнителните функции. Въпреки че обикновено са по-скъпи от PVC, те са по-издръжливи и са по-лесни за поддръжка в сравнение с дървените перголи.
 10. Имате ли професионални екипи за монтаж на алуминиеви перголи?
  • Да, много от компаниите, предлагащи алуминиеви перголи, разполагат с професионални екипи за монтаж, които могат да осигурят бърз и качествен монтаж на перголите.

Проект Частен Дом Юндула Биоклиматични Перголи с led Осветление (10)