Изработка и монтаж на Касетъчни сенници

Изборът на касетъчен сенник е един от най-стилните и иновативни начини да създадете уют и комфорт на вашата тераса или фасада. Самата идея е доста модерна и елегантна, позволявайки на платът да се скрива в кутия, което му осигурява защита от влиянието на времето и удължава живота му.

Тази разновидност от сенник предоставя стилен външен вид, като същевременно запазва качествата на текстила. Благодарение на алуминиевата касета, платът остава защитен и неутрален към външните влияния за по-дълго време.

Сенникът осигурява изискан вид и е съвсем подходящ както за частни домове, така и за заведения. Важно е, че предлагаме голям избор от цветове и дизайни, които да отговарят на вкуса и предпочитанията на всеки клиент.

Алуминиевата конструкция може да бъде боядисана в желания от вас цвят по системата RAL, докато текстилът, предоставен от SATTLER (Австрия), също разполага с широка гама от цветове и дизайни за да допълни вашия дом или бизнес.

Сенникът може да бъде управляван както ръчно, с помощта на манивела в различни размери, така и автоматично, чрез двигател и дистанционно управление. Освен това, предлагаме различни видове датчици, които автоматично могат да управляват сенника спрямо външните условия - слънце, вятър или дъжд.

Имаме два основни типа касетъчни сенници - ARES и IRIS, които варират в размери, предлагайки разнообразие и възможност за избор според вашите нужди и предпочитания.

Касетъчният сенник е сигурно и елегантно решение, което не само предпазва от вредните външни влияния, но и добавя стил и комфорт на вашия дом или бизнес.

Касетъчните сенници предлагат два изключително важни варианта:

  1. IRIS – Лека Касета: Този тип касетъчен сенник се отличава с леката си, немного по-нежна касета. Предлага се в разнообразни размери, започващи от минимална ширина от 150 см и издаденост от 100 см, достигайки максимални размери от 500 см ширина и 250 см издаденост.

  2. ARES – Здрава и Масивна Касета: Вариантът ARES е със значително по-масивна касета, предоставяйки по-голяма здравина и устойчивост. Този тип сенник позволява по-големи размери, започващи от минимална ширина от 200 см и издаденост от 150 см, достигайки максимални размери от 600 см ширина и 300 см издаденост.

Този различен подход предлага избор и гъвкавост, за да отговори на вашите индивидуални предпочитания и нужди, като същевременно осигурява високо качество и стил на вашата тераса или фасада.

Цвета на плата не влияе на цената на сенника!

Цени на касетъчни сенници

Касетъчен сенник тип iris

Касетъчен сенник тип IRIS

Касетъчен сенник тип ares

Касетъчен сенник тип ARES

Автоматика Гавиота за Сенници

Автоматика Гавиота за Сенници

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ОЩЕ СЕГА

Свържете се с нас и наш консултат ще Ви съдейства за всички Ваши въпроси.