Изработка и монтаж на сенници тип Падащо рамо

Един от най-добрите начини да осигурите сянка и стил за вашата тераса, прозорец или магазин е чрез използване на сенници от тип "Падащо рамо". Те не само предоставят сянка, но могат също да бъдат използвани и за рекламни цели, като върху тях могат да бъдат отпечатани различни надписи или лога.

Тези сенници идват в два варианта:

  1. "Падащо рамо" с пружина: Този вид сенник има рамената с пружина, които могат да се разгънат до 180 градуса. Те позволяват изправяне на платът с изключителна стегнатост, осигурявайки здрава конструкция и упорита защита от слънчевите лъчи.

  2. "Падащо рамо" с обикновени рамена: Тези сенници имат рамена от алуминиева тръба без пружина за опъване на платът. Те са икономичен модел, идеален за рекламни цели или за засенчване на по-малки пространства.

Тези сенници могат да бъдат задвижвани ръчно чрез манивела или с двигател. Платовете, които използваме, са от висококачествени материали на Sattler AG (Австрия), като имаме голямо разнообразие от цветове. Всичко това не влияе на цената на сенника!

Имаме оптимални размери за сенниците от тип "Падащо рамо". С пружина - ширина 500см, издаденост 150см; без пружина - ширина 400см, издаденост 120см.

Тези сенници са идеално решение както за уют и сянка на вашето пространство, така и за използване за рекламни цели. Вие решавате какъв вид сенник от тип "Падащо рамо" най-добре отговаря на вашите нужди. За повече информация, моля, разгледайте нашата галерия или се свържете с нас.

Цени на сенници тип падащо рамо

Падащо рамо с пружини

Падащо рамо с пружини

Падащо рамо без пружини

Падащо рамо без пружини

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ОЩЕ СЕГА

Свържете се с нас и наш консултат ще Ви съдейства за всички Ваши въпроси.

СНИМКИ ОТ НАШИ ОБЕКТИ

Сенниците от тип "Падащо рамо" са изключително удобни и функционални. Ето някои ключови характеристики и предимства:

  1. Гъвкавост в използването: Те могат да се използват както за домашни нужди, за да засенчат тераси, прозорци или балкони, така и за комерсиални цели, като рекламно средство над витрини или магазини.

  2. Лесно управление: Платът може да се разгъне на 180 градуса, като рамената могат да се спуснат от вала надолу. Този механизъм осигурява максимално засенчване и предлага удобство при управлението на сенника.

  3. Дизайн и реклама: Платовете могат да бъдат персонализирани с различни надписи, лога или дизайни. Това прави сенника отличен избор за комерсиално използване като част от вашата рекламна стратегия.

  4. Издръжливост и качество: Конструкцията е здрава, осигурявайки стабилност и надеждност дори при различни метеорологични условия. Платовете са от висококачествени материали, които са издръжливи на UV лъчи и осигуряват дълготрайна защита от слънцето и дъжда.

  5. Голям избор от цветове и размери: Предлагаме голямо разнообразие от цветове и оптимални размери за различни нужди и пространства.

  6. Механизми за задвижване: Сенниците могат да бъдат задвижвани както ръчно, така и автоматично чрез механизми, които предоставят удобство на потребителя.

Сенниците от тип "Падащо рамо" са практични, функционални и стилни - идеални за създаване на комфортна обстановка и за представяне на вашата рекламна идентичност.