Изработка и монтаж на Широкоплощни сенници

Сенниците тип "Широкоплощни" са вече дългогодишно популярно решение за закриване на големи външни пространства. Те са предпочитани от собствениците на заведения и хората, които имат големи, открити тераси, благодарение на възможността си да покриват големи площи.

Този тип сенници се състои от конструкция с водачи и крака отпред, което позволява плата да се навива на вал и да се спуска по тръби чрез ролки. Конструкцията е статична и остава на място, когато сенникът е прибран. Има възможност за боядисване в различни цветове (RAL) и използва разнообразни платове, включително акрил и ПВЦ от Sattler AG, с множество цветове и дизайни.

Тези сенници се движат с помощта на манивела или двигател от Sommfy или Gaviota и могат да покриват големи площи с максимални размери до 6,00м ширина и 5,00м издаденост. Имайте предвид, че при интензивни дъждове или снеговалежи е добре да прибирате сенникът, за да избегнете събиране на вода или сняг в предната част на конструкцията. Съветваме ви да се свържете с нас за повече информация и консултация, за да ви предложим най-доброто решение за вашите нужди.

Разгледайте нашата галерия, за да се запознаете с разнообразието от продукти и да получите по-добра представа за възможностите, които предлагаме.

Цени на Широкоплощни сенници

Широкоплощни Сенници (17)

Широкоплощни сенници

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ОЩЕ СЕГА

Свържете се с нас и наш консултат ще Ви съдейства за всички Ваши въпроси.

СНИМКИ ОТ НАШИ ОБЕКТИ

Често задавани въпроси за Широкоплощни сенници

Широкоплощните сенници са големи, покриващи значителна площ конструкции, като тераси, дворове или площади. Те осигуряват обширна сянка и защита от слънцето за големи пространства, предлагайки комфорт и уют.

Процесът на изработка на широкоплощен сенник включва проектиране, избор на подходящи материали, като водоустойчиви и издръжливи текстили и механизми за монтаж, както и изграждане на структурата на сенника.

Широкоплощните сенници изискват редовна поддръжка, като почистване на платната и проверка за евентуални повреди или износвания на механизмите за управление.

Широкоплощните сенници могат да покриват разнообразни площи, включително големи тераси, дворове, ресторанти и площади, в зависимост от конструкцията и размерите на сенника.

Да, широкоплощните сенници могат да се инсталират на различни видове строежи, включително жилищни и търговски сгради, както и на открито пространство.

Широкоплощните сенници покриват по-голяма площ и са подходящи за големи пространства, докато касетъчните сенници са компактни и се използват за по-малки повърхности или прозорци.

Времето за монтаж на широкоплощен сенник зависи от размера и сложността на проекта, но обикновено процесът изисква няколко дни до седмици.

Широкоплощните сенници могат да бъдат персонализирани чрез избор на различни цветове и дизайни на платната, както и добавяне на лого или рекламни съобщения.

Гаранцията за широкоплощните сенници обикновено варира в зависимост от производителя и вида на продукта, но обикновено включва период от няколко години.

Да, широкоплощните сенници се използват успешно през цялата година, предоставяйки защита от слънцето през лятото и ограничавайки проникването на студен въздух през зимата.

Разполагайки със специфичния си дизайн и възможности, широкоплощните сенници представляват идеалното решение за закриване на големи екстериорни площи. Техните множество предимства ги правят предпочитани за обекти като заведения, търговски площи и дори големи домашни тераси.

Със своята устойчива конструкция, базирана на водачи и крака отпред, тези сенници гарантират удобство и функционалност. Могат да се управляват лесно, като платът се навива на вал, а после се спуска по тръбите с помощта на ролките.

Изборът на различни цветове и материали за платовете е ключова характеристика, която предлага голямо разнообразие. Платовете, предлагани от Sattler AG, осигуряват широка гама от цветове и шарки, подходящи за различни стилове и предпочитания.

Способността да се монтират на различни видове фасади прави широкоплощните сенници много универсални. Максималните им размери до 6 метра ширина и 5 метра издаденост предоставят гъвкавост и възможност за покриване на значителни площи.

Съветваме ви да ги използвате с предвид, че при силни атмосферни условия, като интензивни дъждове или снеговалежи, е добре да ги прибирате, за да предотвратите събирането на вода или сняг в предната част на конструкцията.

Сенниците тип "Широкоплощни" са идеално решение за онези, които търсят качество, функционалност и изискан дизайн при затваряне на големи открити пространства.