Изработка и монтаж на сенници тип "Кошница"

За години сенниците тип "Кошница" са доказали своето качество и удобство. Тези сенници представляват изключително елегантно решение, което съчетава стил и функционалност. Използват се за засенчване на различни места като прозорци, витрини, тераси, и също така са привлекателни за рекламни цели.

Със своята лека конструкция от алуминий и въже, те предлагат просто, но ефективно решение за създаване на уютно пространство. Платовете, използвани за тези сенници, са от висококачествени материали с богата гама от цветове, което позволява персонализация според желанията на клиента.

Сенниците тип "Кошница" се предлагат в стандартен бял цвят, но конструкцията може да бъде боядисана според предпочитанията на клиента. Техните максимални размери са ограничени до ширина от 450см и издаденост до 120см.

Тези сенници са практични, стилни и се налагат като предпочитан избор за решаване на проблеми със защита от слънцето и за допълване на дизайна на различни обекти. Те съчетават удоволствието от функционалност и естетика, което ги прави идеален избор за всеки, който цени комфорт и качество.

Цени на сенници тип Кошница

Сенници тип Кошница (29)

Сенници тип Кошница

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ОЩЕ СЕГА

Свържете се с нас и наш консултат ще Ви съдейства за всички Ваши въпроси.

Сенниците тип "Кошница" представляват изключително практично и стилно решение за сенчене на прозорци, витрини, тераси и дори входове на заведения. Те са идеални и за рекламни цели, като в същото време осигуряват комфорт и уютно пространство.

Този вид сенници е популярен заради своята лекота и елегантен дизайн, който не само предпазва от слънцето, но и добавя стил на външния вид на сградата. Конструкцията е изградена от алуминий, който осигурява издръжливост и дълготрайност.

Платовете, използвани за тези сенници, са от водещ производител и предлагат разнообразие от цветове и дизайни. Независимо от избрания цвят, те запазват качеството си дълго време.

Сенниците тип "Кошница" предлагат възможност за индивидуалност и персонализация, като могат да бъдат боядисвани в различни цветове, съответстващи на визията на сградата или интериора. Техните максимални размери позволяват адаптация към различни пространства, като осигуряват ефективна защита от слънцето и добавят изящество на всяка обстановка.