Изработка и монтаж на Ветрозащитни завеси

Прозрачните ветрозащитни завеси станаха предпочитан избор за много клиенти в България. Тези завеси се предлагат с разнообразни възможности за закопчаване, като могат да бъдат оборудвани с ПВЦ копчета, ципове или дори с метални закопчалки. Изработват се с алуминиеви шини и профили, които осигуряват стабилност.

Имаме гъвкавост да създадем ветрозащитни завеси в различни форми - от обикновени до нестандартни, като трапеци, триъгълници и други. Материалът - прозрачен кристал и винил - се прилага в зависимост от изискванията на клиента и спецификата на обекта.

За удобство и лесен достъп до помещенията предлагаме вградени врати с ципове. Това предотвратява необходимостта за повтарящо се повдигане и спускане на завесата. Имате възможност да отваряте само определена част от завесата, когато е необходимо.

Най-подходящите размери за статични ветрозащитни завеси с копчета са 400см в ширина и 300см височина. Можем да изработим и по-големи завеси, но те могат да изискват по-голяма грижа и поддръжка.

За нашите продукти използваме кристал от Япония - изключително качествен и надежден материал, който е издръжлив и издържа на атмосферните условия. Винилът, който използваме, е от Sattler AG (Австрия) и осигурява изключителна здравина и качество.

Екипът на Sennicite.com е готов да ви посети, вземе размери и предложи оферта, съобразена с вашите изисквания. След одобрение на офертата, подписване на договора, започваме производството и монтажа на завесите.

Приходите от 55 лв на квадратен метър предлагат високо качество и гарантирано удовлетворение. Присъединете се към нашите много доволни клиенти и осигурете си стил и функционалност за вашето пространство.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ОЩЕ СЕГА

Свържете се с нас и наш консултат ще Ви съдейства за всички Ваши въпроси.